BBTE honlap | Elérhetőség | Impresszum Ro | En

 

 

Kezdőlap » Zenepedagógia szakirány » Ösztöndíjak

 
     
Felvételi Ösztöndíjak:  
Képzés A Zenepedagógia szakirány a minőségi és hatékony oktatás megvalósítása végett viszonylag kis/ közepes létszámú csoportok felkészítésére vállalkozott (10/ 20 személy évfolyamonként), ami a jól teljesítő diák szempontjából nagyon nagy esélyt biztosít a különböző típusú ösztöndíjak és támogatások könnyebb/ sikeresebb megpályázására és elnyerésére.  
Tanárok
Ösztöndíjak
Kórusunk
Kiadványaink    
Rendezvényeink - Érdemösztöndíj - ennek pályázására a kiváló teljesítményű diákok jogosultak (a 2016/2017-es tanévben az ösztöndíj összege tanulmányi időben havi 450 lej/ hónap)  
Diákélet
Képgaléria  
Elérhetőség - Tanulmányi ösztöndíj - ennek pályázására a nagyon jó teljesítményű diákok jogosultak (a 2016/2017-es tanévben az ösztöndíj összege tanulmányi időben havi 400 lej/ hónap)  
 
   
  - Szociális ösztöndíj - ennek pályázására a hátrányos anyagi helyzetben lévő diákok jogosultak, ha az egy f[re eső jövedelem kisebb mint bruttó 1250 lej (a 2016/2017-es tanévben az ösztöndíj összege tanulmányi időben havi 350 lej/ hónap)  
     
  - Külföldi tanulmányi ösztöndíj (ERASMUS-ösztöndíj) - ennek pályázására a nagyon jó teljesítményű diákok jogosultak. Az ösztöndíj feljogosítja az pályázó diákot, hogy a kar külföldi partnerintézményei valamelyikében folytassa egyetemi tanulmányait, anyagi támogatást is biztosítva a külföldi tanulmányok időszakára (kb. 350 EU/ hónap).  
   
   
  A Zenepedagógia szakirány külföldi parterintézményei:  
  1. „Juhász Gyula” Tanárképző Főiskola, Zenepedagógia Tanszék, Szeged, Magyarország.  
  2. Universität für Musik und Darstellende Kunst Wien, Ausztria.  
 

3. Debreceni Egyetem – Zeneművészeti Kar, Magyarország.
4. Nyíregyházai Egyetem, Zene tanszék
5. Hochschule für katholische Kirchenmusik und Musikpädagogik 

 
  A BBTE Református Tanárképző Kar Erasmus-felelőse dr. Lukács Olga tanárnő. Elérhetősége: lukacso (kukac) yahoo.de. További információk ITT olvashatók.  
     
 

! FONTOS:

Az ösztöndíjak megpályázásának és elnyerésének feltételeiről bővebben a Babeș-Bolyai Tudományegyetem EZEN web-oldalán olvashatsz.

Különös figyelemmel kell kezelni az ösztöndíj-pályázási határidőket minden típusú ösztöndíj esetében!

A különböző ösztöndíjak összegeiről ITT találsz bővebb információt.

 
   
     
© BBTE RTK 2012
BBTE honlap | Elérhetőség | Impresszum
Ro | En