BBTE honlap | Elérhetőség | Impresszum Ro | En
 

Kezdőlap » Valláspedagógia szakirány » Ösztöndíjak

   
Felvételi            
Képzés                  
Záróvizsga        
Tanárok Ösztöndíjak:
Nemzetközi kapcsolatok A Valláspedagógia szakirány a minőségi és hatékony oktatás megvalósítása végett viszonylag kis/ közepes létszámú csoportok felkészítésére vállalkozott (10/ 20 személy évfolyamonként), ami a jól teljesítő diák szempontjából nagyon nagy esélyt biztosít a különböző típusú ösztöndíjak és támogatások könnyebb/ sikeresebb megpályázására és elnyerésére.
Ösztöndíjak
Kiadványaink
Rendezvényeink
Diákélet  
Képgaléria - Érdemösztöndíj - ennek pályázására a kiváló teljesítményű diákok jogosultak (a 2016/2017-es tanévben az ösztöndíj összege tanulmányi időben havi 450 lej/ hónap)
Elérhetőség
  - Tanulmányi ösztöndíj - ennek pályázására a nagyon jó teljesítményű diákok jogosultak (a 2016/2017-es tanévben az ösztöndíj összege tanulmányi időben havi 400 lej/ hónap)  
 
  - Külföldi tanulmányi ösztöndíj (ERASMUS-ösztöndíj) - ennek pályázására a nagyon jó teljesítményű diákok jogosultak. Az ösztöndíj feljogosítja az pályázó diákot, hogy a kar külföldi partnerintézményei valamelyikében folytassa egyetemi tanulmányait, anyagi támogatást is biztosítva a külföldi tanulmányok időszakára (kb. 350 EU/ hónap).  
  A Valláspedagógia szakirány külföldi parterintézményei nek listáját lásd ITT.
     
   
 
A BBTE Református Tanárképző Kar Erasmus-felelőse dr. Lukács Olga tanárnő. Elérhetősége: lukacso (kukac) yahoo.de. További információk ITT olvashatók.
     
 

! FONTOS:

Az ösztöndíjak megpályázásának és elnyerésének feltételeiről bővebben a Babeș-Bolyai Tudományegyetem EZEN web-oldalán olvashatsz.

Különös figyelemmel kell kezelni az ösztöndíj-pályázási határidőket minden típusú ösztöndíj esetében!

A különböző ösztöndíjak összegeiről ITT találsz bővebb információt.

 
 
 
 
© BBTE RTK 2012
BBTE honlap | ElérhetőségImpresszum
Ro | En