MENÜ

Excellencia díj 2022

Excellencia díj 2022

Tisztelt Tanárok és Diákok!

Ezen alkalommal szeretnénk meghirdetni, hogy idén is lehetőség nyílik az Excellentia Díjra való jelölések benyújtására! A jelöléshez szükséges információk, illetve maga a jelölési cédula eléréséhez kérjük, hogy kattintsanak a lenti linkre.

További információkért kérjük, hogy vegyék figyelembe az Excellentia Díj szabályzatát!

Az Excellentia Díj naptára:

→ május 9-16 (18:00 óra) – jelölések benyújtásának időszaka

→ május 18-23 – dossziék leadása, beküldése a jelöltek által

→ május 18-27 – szavazások lezajlása

→ május 24-27 – a dossziék ellenőrzése a bizottságok által

Az Excellentia Díj nyertesének kiválasztása 3 szakaszban fog lezajlani:

1. A diákok, doktori hallgatók, illetve egyetemi oktatók jelölése.

A Babeș-Bolyai Tudományegyetem közösségének összes diákjának (alapképzés, mesterképzés, doktori iskola) lehetőségében áll benyújtani a jelöléseket az összes kategóriában, nyolc napon keresztül, kitöltve a CSUBB honlapján található űrlapot. Minden egyes személy maximum 2 egyént tud jelölni a díjra, minden kategória esetében (pl. maximum 2 diákot, maximum 2 doktori hallgatót, maximum 2 egyetemi oktatót) azon karon belül, ahol a jelölést leadó diák be van iratkozva.

2. A szavazás lebonyolítása

Minden kar esetében, az összes jelöltet az egyetem teljes közösségének lehetőségében áll majd megszavazni. A szavazás elektronikus formátumban fog majd megvalósulni, a CSUBB hivatalos oldalának keretén belül.

3. A diákok és egyetemi oktatók bírálása

A jelölt személyek által beküldött dossziék és iratok bírálásáért, az összes kar keretén belül felállított Elbírálási Bizottság fog majd felelni. Ezen elbírálás nyomán, a bizottság által adott maximális elérhető pontszám: 100 pont.

https://csubb.stud.ubbcluj.ro/premiile-excellentia/