MENÜ

Ének mesterkurzus Nagy Norberttel, Online!
2020. október 19–23.

Különleges alkalom a kínálkozó lehetőség, hogy Online mesterkurzuson vegyetek részt és a tehetséges tenor énekessel, Nagy Norberttel dolgozzatok!

Nagy Norbert immár ötödik alkalommal tart mesterkurzust hazánkban, de most nem szülővárosában, Szatmárnémetiben, hanem a kolozsvári Babeş-Bolyai Tudományegyetem
szervezésében.

Idén, 2020. október 19–23. között lesz a kurzus első része, valamint jövőre 2021. június 21-25. között a 2. része élőben (vagy korlátozott lehetőségek esetén
szintén online).

A kurzus zene/énekszakos hallgatók, ének/zeneszakra felvételizők, valamint fiatal pályakezdő énekesek számára egyaránt nyitott. A mesterkurzus keretein belül nem csak klasszikus, hanem a könnyűzene iránt érdeklődők is elmélyíthetik énekművészi tudásukat. Idén először van online oktatásra lehetőség, így bárhonnan elérhető Nagy Norbert mesterkurzusa. A résztvevők egy zárókoncert keretében mutathatják meg a tehetségüket és a kurzuson tanultakat, 2021. június 27.-én Kolozsváron.

A felkészítő tanár szakmaisága elvitathatatlan. Több éve Olaszországban énektanárként tevékenykedik. Közben pedig énekesként bejárta a fél világot, több olasz, német, francia, kínai, dubaji operaházban és számos nemzetközi operafesztiválon énekelt.

Nagy Norbert a legjobbaktól tanult: az Aurel Popp Zene- és Képzőművészeti Líceumban érettségizett – ott zongorázni és gitározni tanult. Közben rájött arra, hogy az éneklésben tudja legjobban kifejezni önmagát. Érettségi után sikeresen felvételizett a kolozsvári Gheorghe Dima Nemzeti Művészeti Egyetemre. Az egyetem elvégzése után lehetősége volt kimenni Olaszországba. Itt tovább mélyítette tudását a Spezia városban található Giacomo Puccini Konzervatóriumban.

A szatmári származású énekes tanárai között volt a világhírű Andrea Bocelli is. Általa, közvetve betekintést nyerhetsz a nagy mester ének pedagógiájába/stílusába.
Úgyhogy ne habozz, jelentkezz a mesterkurzusra, október 5-16. között, az alábbi linken:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BP4cr…