MENÜ

Más ösztöndíjak

Magánösztöndíjak

Karunk magánösztöndíjakat hirdet azoknak a diákoknak, akik hozzánk iratkoznak be államilag támogatott helyre. Az ösztöndíj fedezi bármilyen, a BBTE másik Karán vagy másik egyetemen elkezdett költségtérítéses képzés tandíját. Így egyszerre két szakot végezhet. Képzésünket különösen ajánljuk az óvó- és tanítóképző szakos, szociális munkás, történelem, turizmus, kommunikáció, újságírás vagy bölcsész szakot végezni óhajtóknak (román, magyar, angol, német stb. nyelvek).

Bentlakást a Hasdeu diákszállóban jutányos áron biztosítunk.

Támogatónk:

Diakónia Keresztyén Alapítvány- Sepsiszentgyörgyi Fiók, a Brot für die Welt, valamint a HEKS/EPER a

VAJON AZ EMBER VAN A TEMPLOMÉRT, VAGY A TEMPLOM AZ EMBERÉRT?” (pályázat)

program keretében a „Karácsony Sándor Társaság” pályázatot hirdet a BBTE Református Tanárképző és Zeneművészeti Kar hallgatói számára. A kutatás témája: az akadálymentesítés különböző formáinak és lehetőségeinek megfigyelése, valamint ezeknek az összegyűjtése.
A legjobb pályázat 1680 lej értékben támogatásban részesül külföldön elvégzendő kutatásra, amelynek eredményét a 2020 december 18-án Egészséges életmód című konferencián fog bemutatni a Kar hallgatói számára.

A pályázat beküldési határideje: 2020. október 15.  A lukacso@yahoo.de email címre.

Eredményhirdetés:

A „Karácsony Sándor Társaság” november 2-i Kuratóriumi gyűlésén Máté Emőke-Ibolya III. éves hallgatót nevezi meg a Diakónia Keresztyén Alapítvány-Sepsiszentgyörgyi Fiók, a Brot für die Welt, valamint a HEKS/EPER a „VAJON AZ EMBER VAN A TEMPLOMÉRT, VAGY A TEMPLOM AZ EMBERÉRT?” pályázat nyertesének.
Gratulálunk és áldásos kutatást kívánunk!